Список форумів Сайт поселення Соболівка Сайт поселення Соболівка
Тут можна поспілкуватись на різні теми

На головну cторінкуНа головну сторінку   

ФотоальбомФотоальбом 
 FAQFAQ   ПошукПошук   КористувачіКористувачі   ГрупиГрупи   РеєстраціяРеєстрація 
 ПрофільПрофіль   Увійти й перевірити особисті повідомленняУвійти й перевірити особисті повідомлення   ВхідВхід 

Дощуки відгукніться!

Почати новую тему   Відповісти на тему    Список форумів Сайт поселення Соболівка -> Пошук
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Віталій Дощук
Гість

Зареєстрований: 15.06.2010
Повідомлення: 3
Звідки (місто, село): Кривий Ріг

ПовідомленняДодано: Пн Чер 21, 2010 6:56 am    Заголовок повідомлення: Дощуки відгукніться! Відповісти з цитатою

Мої "корені" з Брідка. Родина Дощука Пантелеймона Даниловича (нар. близ. 14.07.1910р) налічувала 6 дітей, які крім мого батька Володимира (1936-2006) всі ще живі. Хотілося б більше взнати про походження роду, походження прізвища, знайти Дощуків родичів та однофамільців.
Повернутися до початку
Подивитися профіль Відправити приватне повідомлення
Віталій Дощук
Гість

Зареєстрований: 15.06.2010
Повідомлення: 3
Звідки (місто, село): Кривий Ріг

ПовідомленняДодано: Нд Лип 25, 2010 11:16 am    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вже більше місяця пройшло, а Дощуки напевно на жнивах.
Відгукнулись з інших країв, але не в цьому сайті.
Є ми і в Молдові, і в Калинінграді, і в Києві, і в Москві. Але мені потрібні з Брідка, Метанівки, Соболівки і з наближених сіл. Напишіть, в кого є інет хто знає про Дощуків плз.
Повернутися до початку
Подивитися профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   
Почати новую тему   Відповісти на тему    Список форумів Сайт поселення Соболівка -> Пошук Часовий пояс: GMT + 2
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви можете починати теми
Ви можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищувти свої повідомлення
Ви не можете голосовати в опитуваннях